Chevy Chase glatter ud: Jeg er glad for Community

Efter et par uger med lækkede telefonsamtaler, hvor Chevy Chase i den grad har hængt sin chef, Dan Harmon ud, han han nu pludselig fundet fløjshandskerne frem.

Chevy Chase, der spiller rollen som Pierce Hawthorne i Community, siger til AssignmentX, at han er meget glad for sin rolle i Community.

– Jeg er meget tilfreds. Det er rigtig sjovt, og det er en fantastisk gruppe mennesker hele vejen rundt – skuespillere, instruktører og forfattere, lyder det fra Chevy Chase.

Den historie dukker frem kun få dage efter en telefonsamtale mellem Chevy Chase og Community-skaber Dan Harmon, hvor Chase kalder Community en ‘fucking middelmådig komedieserie‘.

Chase er på rekordtid gået fra at mene, at Dan Harmon ikke forstår ham og at han klipper hans scener i Community ned, til han bare er et røvhul og slet ikke sjov, til at mene, at det med en komedieserie bare er dejligt at være med til.

– Det er meget hårdere arbejde end jeg troede det ville være, altså i forhold til arbejdstimerne, men det er det værd. Jeg har aldrig set en komedieserie i mit liv, men på en eller anden måde endte jeg selv med at være med i én, og det er meget morsomt og sjovt, siger Chevy Chase i det seneste interview.

Og på spørgsmålet om hvorvidt Chavy Chase havde forventet, at Community ville få lov at udkomme i en tredje sæson, svarer han: Jeg havde forventet at få en Emmy.