Chevy Chase: Stor fejl at jeg sagde ja til Community

Chevy Chase spiller rollen som Pierce Hawthorne i komedieserien Community, men det fortryder han, at han nogensinde sagde ja til.
Community går snart ind i sin fjerde sæson. Der er Chevy Chase også med. Men det er ikke med hans gode vilje, for beslutningen om at være med i serien var en stor fejl, siger han.
– Det var en stor fejltagelse. Jeg så manuskriptet til det første afsnit og synes det var sjovt. Så jeg mødtes med folkene der besatte rollerne, og sagde at jeg ville elske at spille den rolle. Det tænkte de så lidt over og gav mig rollen, fortæller Chevy Chase til Huffington Post.
Mens sæson 3 af Community løb over skærmen havde Chevy Chase en offentlig fejde med seriens skaber Dan Harmon, inden Harmon blev fyret af tvselskabet NBC. Og det tyder på, at det mest er for pengenes skyld, at Chevy bliver ved med at lave Community.
– Jeg har tre døtre og en kone og jeg tænkte at jeg hellere måtte begynde at tjene til det daglige brød, så jeg kan forsørge dem på den måde de foretrækker det, forklarer Chevy Chase, der godt nok ikke er fan af komedieserier.
– Vi arbejder forfærdelig mange timer og det er stadig en komedieserie, hvilke nok er den laveste form for tv. Det er sådan jeg har det med det. Jeg tror grunden til at at jeg bliver hængende er, at jeg holder af de andre skuespillere. Det er rigtig gode, roser Chevy Chase, uden dog at dele alt for mange roser ud:
– Det er ikke sådan jeg arbejder sammen med tidens største innovatører, men på samme tid er de mine venner, lyder det fra Chase, der altså er med i den seneste sæson af Community, der får premiere 19. oktober. Men det er nok ikke en serie han bliver i for evigt.
Du kan se en samling af Chevy Chases bedste bidder fra Community her:
[youtube id=”T4XvW7VuJRw” width=”600″ height=”350″]