Christina Hendricks og January Jones overvejer endnu en omgang Mad Men

Mad Men vendte tilbage med sæson 5 i år og serien er slet ikke færdig endnu. Nu handler det bare om at overtale skuespillerne til at tage en tørn mere – det vil flere af dem gerne.
January Jones, der spiller Don Drapers ekskone Betty og Elisabeth Moss, som spiller Peggy Olson skulle i hvert fald være blevet enige med serien om at vende tilbage i endnu to sæsoner. Det samme gælder Vincent Kartheiser, der havde en stor rolle i den seneste sæson som Pete Campbell. De er alle tre klar til at være med i Mad Men sæson seks og syv, skriver Deadline.
Christina Hendricks, der spiller rollen som Joan Holloway, har stadig ingen kontrakt på mere Mad Men. Hun havde en gennemgående rolle i den netop overstående sæson, og hun er da også i kontrakt-forhandlinger med produktionsselskabet Lionsgate, der laver serien til tvkanalen AMC.
Angiveligt har de tre førstnævnte scoret en aftale, hvor de kan se frem til en seks-cifret løncheck for hvert afsnit af Mad Men de er med i – altså i dollars. Den samme aftale vil Hendricks have før hun indvilliger i at vende tilbage.
Før Mad Men sæson 5 fik premiere tidligere i år, havde serien været lagt på is i næsten 18 måneder. Det skyldtes også penge, da serien var blevet for dyr at lave og folkene bag måtte slås med tvkanalen AMC om at budgetterne før den femte sæson kom i kassen.
Peggy, spillet af Elizabeth Moss, forlod jo ellers de andre Mad Men i sæson 5 for at prøve lykken som reklame-forfatter i et andet firma end Sterling, Cooper, Draper, Pryce – men Matthew Weiner som har skabt serien har bekræftet, at hun helt bestemt vil være med i nye sæsoner også.
Til efteråret kan du se Mad Men på kabel-tv kanalen TNT, der har købt serien og vil begynde at vise den herhjemme i september.