Coen brødrene laver tvserie

De forrygende og flere gange Oscar-vindende brødre, Ethan og Joel Coen, kaster sig nu over en ny genre: tvserierne!
Sammen med manuskriptforfatteren Phil Johnston skal de to lave komedieserien Harve Karbo, som Fox allerede har købt, udelukkende baseret på manuskriptet. Harve Karbo bliver en på mange måder typisk Coen-produktion, der har fokus på skæve og anderledes karakterer, som vi kender dem fra brødrenes mange film-succeser. Det skriver Deadline.com i dag.
Serien handler om en privatdetektiv ved navn Harve Karbo, hvis sager ofte tager udgangspunkt i de dystre og ind imellem direkte sygelige sider af Hollywood-stjernernes glamourøse liv. I den helt anden ende af skalaen handler Harve Karbo også om privatdetektivens forhold til hans  uduelige og dovne venner i Los Angeles’ 2. division.
Coen brødrene har sammen skrevet, produceret og instrueret en lang række fantastiske film, blandt andet No Country For Old Men (tre Oscars), Fargo (en Oscar), True Grit, O Brother Where Art Thou, Burn After Reading og absolut ikke mindst The Big Lebowski.
Kan de to brødre sammen med Phil Johnston hive bare en smule af den magi med over i tvserie-formatet, er der virkelig noget at glæde sig til.