Coen-brødrenes Oscar-vindende film Fargo på vej som tv-serie

Den amerikanske tvkanal FX, der viser serier som Justified og rocker-serien Sons Of Anarchy, er på jagt efter et nyt hit. Og hvad er nemmere end at grave et gammelt hit frem og genbruge det?
I hvert fald har FX nu bestemt sig for, at undersøge mulighederne for at lave en tv-serie ud af filmen Fargo, fra 1996. Det skriver Variety.com.
Filmen Fargo står de to instruktører Joel og Ethan Coen bag. Den vandt 2 Oscar-statuetter ved uddelingen i 1997; én for bedste manuskript og én for bedste kvindelige hovedrolle til Frances McDormand. Hun spillede rollen som politikvinden Marge, der skal opklare nogle grove forbrydelser, af nogle elendige kriminelle, i den lille sneklædte amerikanske by Fargo.
Der er ikke sluppet mange detaljer om tv-udgaven af Fargo ud endnu, fordi projektet stadig er i et tidligt stadie. Men det er ikke første gang ideen om en Fargo-serie er fremme. I 2003 blev der lavet et pilot-afsnit til serien, med Edie Falco fra The Sopranos i hovedrollen. Men dengang blev serien ikke til mere end det.