Community-stjerne overrasket over afslutningen på sæson 2

Danny Pudi, der spiller den altid meta-jokende Abed Nadir, i komedieserien Community blev overrasket, da han læste manuskriptet til de sidste afsnit af seriens anden sæson.
I bedste Community stil, slutter anden sæson med en gigantisk paintball-kamp, der løber helt af sporet, og maler Greendale Community College i helt nye farver. I løbet af afsnittet bestemmer Abed sig for at påtage rollen som Han Solo – og det er noget der giver succes med damerne. Faktisk ender han med at skulle kysse Alison Brie, der spiller Annie – en af de andre hovedroller i serien.
– Det var en fin lille overraskelse. Det så vi ikke komme. Jeg tror både Alison og jeg så det i manuskriptet og vi tænkte bare ‘Oh Shit’ – for vi er gode venner, siger Danny Pudi til RedEye Chicago.
Men det gik som det skulle med at få kysset i kassen, og nu gælder Danny Pudi sig bare til at tage hul på sæson tre af den populære komedieserie, der på forunderlig vis blev forbigået da 2011-Emmy nomineringerne blev annonceret for nylig.
– Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal forvente. Jeg er meget utålmodig for at finde ud af hvad der sker i den kommende sæson. Sidste år åbnede vi med at få besøg af Betty White, så vi må se hvad vi begynder med i år, siger Danny Pudi, der også nyder samarbejdet med Donald Glover, der spiller Abeds bedste ven Troy, i Community.
Community sæson 3 vender tilbage med nye afsnit den 22 september, og både Joel Mchale, Chevy Chase, Ken Jeong og alle de andre vender tilbage efter ferien. Men indtil da får du her et klip af de løjer som Troy og Abed roder sig ud i med jævne mellemrum – for eksempel deres fiktive morgen-tv program; Troy And Abed In The Morning: