Community-stjerne skal være med i live-udgave af 30 Rock

Den 26. april vil komedieserien 30 Rock, med Alec Baldwin og Tina Fey, for anden gang blive sendt live på kanalen NBC. Og i den anledning får serien besøg af Donald Glover, der normalt spiller Troy i komedien Community.
Det er meningen, at Donald Glover skal spille en ung udgave af en anden 30 Rock stjerne, Tracy Morgan, i live-afsnittet. Før Glover fik jobbet på Community var han i en periode ansat som forfatter på 30 Rock, hvor han også var med til at vinde en Emmy, så man må gå ud fra han kender serien godt.
Det er anden gang 30 Rock forsøger sig med at sende et afsnit live, frem for at have det optaget på forhånd. Ideen kommer fra Tina Fey, der selv har en fortid på det legendariske sketch-show Saturday Night Live. Og det er da også fra Saturday Night Live studiet, at afsnittet skal sendes den 26 april.
Afsnittet af 30 Rock, der skal sendes live, handler om, at Liz Lemon (Tina Fey) ikke kan får lov at sende sit fiktive sketch-show TGS live fordi det er for dyrt. Der kan man så bare gætte på om 30 Rock også har måtte slås for at få lov at lave endnu et live afsnit.
Donald Glover har ved siden af sin karriere som forfatter, skuespiller og stand-up komiker slået sig på musikken, hvor han rapper under kunstnernavnet Childish Gambino. Men det er i rollen som Troy fra Community han er blevet kendt. Se et klip fra Community her: