Connie Nielsen i ny tv-serie med Frasier

Den danske Hollywood-stjerne Connie Nielsen har landet en stor rolle i den nye serie Boss, hvor hun skal spille overfor Frasier-stjernen Kelsey Grammer.
Som omtalt tidligere på tvserier.dk, har tv-serien Boss, Kelsey Grammer (bedst kendt som Frasier fra serien af samme navn) i hovedrollen som borgmesteren i Chicago, Kane, der bliver diagnosticeret med en mental sygdom, som kun han selv og hans læge kender til.
I foreløbigt otte afsnit skal danske Connie Nielsen spille den Emmy-belønnede Kelsey Grammers kone, Meredith. Hun får dermed sin første faste tv-serie rolle i en større amerikansk produktion, skriver deadline.com.
Kanes kone er en professionel, kold og udadtil perfekt politikerkone, der håndterer pressen på sin egen kontante facon. Hun dækker imidlertid også over den hemmelighed, at hun og Kane har et dårligt ægteskab, ja faktisk taler de knapt nok sammen, når de ikke er i det offentlige rum.
Starz serien Boss er instrueret af Gus Van Sant, der blandt andet har stået bag kameraet på Hollywood-produktioner som Milk med Sean Penn og Finding Forrester med Sean Connery i hovedrollen.
I USA er danske Connie Nielsen bedst kendt for sin rolle i Ridley Scotts storfilm Gladiator, hvor hun spillede overfor Russell Crowe og Joaquin Phoenix, mens hun herhjemme fik et stort gennembrud i Susanne Biers Brødre, der også er lavet i en amerikansk version.
Privat danner Connie Nielsen par med den verdenskendte danske trommeslager i Metallica, Lars Ulrich, som hun bor sammen med i San Francisco.
Boss får amerikansk premiere senere på året.