CSI-stjerne: Justin Bieber er en møgunge!

Teenage-idolet Justin Bieber medvirkede fornylig i en enkelt episode af CSI – nu siger Marg Helgenberger, at Bieber er en møgunge. Superstjernen Bieber kalder nu kommentaren ‘ret åndssvag’.
I det franske radioprogram Les Grand Direct des Médias blev skuespilleren Marg Helgenberger i fredags spurgt til, hvordan det havde været at arbejde sammen med teenage-stjernen Justin Bieber, der tidligere på året var gæstestjerne i den prisbelønnede tvserie CSI.
– Og man ved, at svaret bliver godt, når det starter med ‘jeg burde nok ikke sige dette her, men..’
Helgenberger fortalte ifølge TMZ.com, at Bieber låste en af seriens producere inde i et skab, ligesom han havde ødelagt en kage med et målrettet slag. Alt i alt synes Helgenberger, at Bieber var en ‘møgunge’ på settet.
I dag giver Justin Bieber så svar på tiltale. På sin Twitterprofil skriver han – uden at nævne navne – at ‘Det er ret åndssvagt, når en du kun har mødt kort og aldrig rigtig arbejdet sammen med kommenterer på dig. Jeg vil fortsætte med at ønske dem held og lykke og være venlig.’
Bieber tilføjede: ‘Jeg ved, hvem jeg er og ind imellem siger folk bare hvad de vil. Hold hovedet højt og vær den mand, din mor opdragede dig til.’
Hvis der ikke skulle mere end en kage til før Marg Helgenberger kaldte Justin Bieber en møgunge, er det nok meget godt, at den Emmy-belønnede skuespiller ikke har arbejdet sammen med Charlie Sheen..