Dan Aykroyd vil lave animeret Blues Brothers serie

The Blues Brothers dukkede op på tv helt tilbage i 1978. Det skete i et afsnit af sketch-showet Saturday Night Live, der havde Dan Aykroyd og John Belushi i hovedrollerne som Jake og Elwood Blues. èn sketch blev til flere og siden blev det til et par biograf film. Men nu er de soul-syngende jakkesæt på vej tilbage til tv.
For Dan Aykroyd har begyndt et samarbejde med afdøde John Belushis enke og underholdningsfirmaet Panacea, om en hel stribe nye Blues Brothers projekter. John Belushi døde i 1982 af en narkotika overdosis, bare 33 år gammel.
Et af de mest fremskredne projekter er den animerede tvserie om The Blues Brothers, der først blev annonceret sidste efterår. Dengang var det meningen, at serien skulle handle om Elwood Blues og hans søgen efter sin rigtige far, men nu tyder det på det bliver en anden historie der skal fortælles.
Læs også: [related_posts limit=”2″]
– 30 år efter Jake (John Belushi) gik over til den anden side, bliver The Blues Brothers nu introduceret til ikke bare én, men to helt nye generationer af musikelskere, siger Dan Aykroyd, ifølge The Hollywood Reporter.
Aykroyd har altså sammen med John Belushis enke, Judy, fået ideer til mange nye måder at bruge Blues Brothers-navnet på, både en musical, bøger og sågar en radiostation er i tankerne.
– Judy og jeg glæder os til at nyde godt af vejledning fra Eric Gardener og Panacea Entertainment, der åbner muligheder for at udvide vores rækkevidde og indflydelse, som vi slet ikke havde tænkt over, siger Dan Aykroyd. Sammen med underholdningsfirmaet Panacea har han lavet selskabet Blues Brothers Approved Ventures, som skal stå bag de mange nye tiltag.