En sæson mere til dansk krimi-succes

TV 2 og Miso Film har i dag meldt ud, at man er klar til en sæson mere af Den som dræber. Optagelserne forventes påbegyndt i april måned.
Hvis du er en af de gennemsnitligt 1,3 millioner danskere, der de sidste tre søndage har fulgt Katrine Ries, Schaeffer og Molbeck’s jagt på danske seriemordere, så kan du godt begynde at glæde dig: serien er nemlig i dag blevet forlænget med endnu en sæson.
Ifølge politiken.dk har Miso Film, der producerer serien for TV 2, siden oktober måned arbejdet med manuskripterne til sæson to af serien, og man forventer at kunne starte produktionen op allerede i april måned, hvis altså de økonomiske brikker falder på plads.
– Jeg håber og forventer, at økonomien for sæson 2 af ’Den som dræber’ inden længe kommer på plads, så vi kan tage endelig beslutning om at igangsætte en ny sæson, siger TV 2s programchef Keld Reinicke i en pressemeddelelse.
Som du tidligere har kunnet læse her på tvserie.dk, så er tvserien allerede solgt til en række lande; således vises den første sæson af Den som dræber til efteråret på svensk, tysk og norsk tv.