Dansk premiere: Matthew Perry som Mr. Sunshine

I aften er der dansk premiere på Venner-stjernen Matthew Perrys seneste tvserie, komedien Mr. Sunshine.
Hvis du savner den legendariske komedieserie Venner, så er der gode nyheder – for det kan godt være, at det ikke er en ny Venner, der får dansk premiere i aften, men der er en god portion Chandler Bing gemt i Matthew Perrys hovedperson i hans nyeste tvserie, Mr. Sunshine.
Tvserien handler om den meget selvcentrerede Ben Donovan (Perry), der er bestyrer af kæmpe en sports og musik-arena i San Diego. Da Ben fylder 40, går det op for ham, at han måske egentlig ikke er det allerbedste menneske, men tvært imod ret meget har nok i sig selv og sine egne behov.
Forsøget på at ændre de kendsgerninger kaster selvfølgelig den småneurotiske Ben ud i en række akavede optrin, der ikke bliver gjort mindre pinlige af hans mildest talt særprægede ansatte i arenaen; hans assistent er tidligere dømt for at sætte ild til sin ekskæreste, hans egen kæreste vil hellere være sammen med Alonzo, en irriterende positiv pensioneret basketball-stjerne der også arbejder i arenaen, og hans chef er konstant høj på en række medikamenter, der gør hende en kende utilregnelig. Der er med andre ord nok at gå i selvsving over for Ben Donovan.
På rollelisten finder du Allison Janney (The West Wing, American Beauty), der spiller ejeren af arenaen og Bens chef, James Lesure (Las Vegas) spiller Alonzo, der med sit positive livssyn er den diametrale modsætning til Perrys rolle. Andrea Anders (Joey) spiller Perrys kæreste, Alice, der som nævnt får nok af hans selvcentrerede opførsel. Endelig er der Roman, spillet af Nate Torrence (Studio 60 on the Sunset Strip), der er chefens søn og bliver Bens nye assistent. Roman er.. håbløs – men lige så god som dagen er lang, hvilket ind imellem giver Ben et anderledes perspektiv på problemerne.
Mr. Sunshine er skabt, skrevet og produceret af Matthew Perry selv, og er ganske god underholdning. Du kan se første afsnit i aften kl. 21.00 på TV3+.