David Beckham scorer rolle i komedien Go On

Skal man tro Matthew Perry, der spiller hovedrollen som vært for et sports-talkshow i serien Go On, så kan der være en særdeles prominent gæst på vej til hans fiktive radioprogram.
For Perry har åbenbart fået fodbold-ikonet David Beckham til at stille op til en rolle i et af de kommende afsnit af komedien. Det skriver den britiske avis The Sun.
– Vi har talt med David Beckham og han siger, at han gerne vil være med, så det er meget spændende, siger den tidligere Friends-stjerne Matthew Perry til avisen.

Beckham har tidligere spillet sig selv på det store lærred, det var i trilogien af fodbold-film kaldet Goal!
Komedien Go On har også planer om at overtale ishockey legenden Wayne Gretzky til at være med i et afsnit, ligesom der også kan være en tennis-stjerne på vej.
– Vi har også spurgt Wayne Gretzky, og jeg ville elske at have ham med i serien på et tidspunkt. Min yndlingsatlet er Jimmy Connors, så mit håb er at vi får Jimmy Connors til at komme tilbage og arbejde med mig igen, siger Matthew Perry.
Connors har spillet overfor Matthew Perry før. Det skete i Perrys forrige komedieserie, Mr. Sunshine, der lukkede sidste år, efter der var sendt en håndfuld afsnit sidste år.