Dawson's Creek genforening i ny komedieserie

James Van Der Beek spiller en arrogant udgave af sig selv i serien Don’t Trust The Bitch In Apartment 23, og nu får han selskab af en af sine venner fra gennembrudsserien Dawson’s Creek.
For i den nye series kommende anden sæson, har Van Der Beek overtalt Busy Philipps til at være med i et afsnit. I Dawson’s Creek spillede hun Audrey Liddell i 46 afsnit af serien, i femte og sjette sæson.
Dont Trust The Bitch… forfatterne var vilde for at få hende med ombord i et afsnit, og havde en ide parat før hun overhovedet blev spurgt om hun ville være med. Og så satte de Van Der Beek til at overtale hende.
– Det første jeg gjorde var at ringe til Busy, fordi vi er venner. Og jeg sagde til hende, at hun kunne regne med at få et tilbud om at være med. Hvis hun ikke vil, så var det ok, men jeg sagde at vi ville elske at have hende med. Og så sagde hun ja og det var virkelig sjovt, fortæller James Van Der Beek til Vulture.com.

Svært at komme væk fra Dawson

For James Van Der Beek har det været svært at komme videre ovenpå Dawson’s Creek, der gjorde ham til et kendt ansigt på meget kort tid.
– Det er noget som måske fem eller seks mennesker i verden forstår. Og det er ikke fordi det er meget hårdt. At arbejde i en kulmine er hårdt. At være soldat er hårdt. Det er mere fordi det er sådan en ting, der er svær at sætte i en normal sammenhæng. Det er en meget unik oplevelse, siger James Van Der Beek.
Han har da også haft svært ved at finde succes som skuespiller efter Dawson’s Creek, der på rekordtid satte ham i bås. Men det laver han nu selv sjov med i serien Dont Trust The Bitch In Apartment 23, hvor han spiller sig selv i en overdrevet udgave.
I serien er han ikke bange for at spille Dawson-kortet for at score damer eller springe folk over i en kø. Don’t Trust The Bitch… fik en kort første sæson med 7 afsnit, men det var nok til at overbevise cheferne på kanalen ABC om at den skulle have en anden sæson.
Krysten Ritter (Breaking Bad) og Dreama Walker spiller også med i serien.