Nye afsnit af Homeland sæson 3 har skarpt fokus på Brody

Homeland sæson 3 er på vej ind i sin afslutning. Og det er helt klart hvad der er i fokus i sæsonens sidste afsnit. Det er Brody – og kun Brody.

Brody er for alvor tilbage i Homeland sæson 3 afslutningen

– Jeg tror det er meget tydeligt hvad den sidste portion afsnit handler om. De handler om Nick Brody, siger Homelands showrunner Alex Ganza til The Hollywood Repoter om afslutningen på Homeland sæson 3.
Det er åbenbart at Brody har været låst inde i månedvis og at Saul har kendt alt til hans færden i lang tid. Derfor er det et fremragende tidspunkt for Brody at blive genforenet med sin gravide kæreste.

Graviditeten vokser i Homeland sæson 3

Carrie er gravid i Homeland sæson 3, men hun tackler ikke rigtig omstændighederne på den rigtige måde. Det bliver hun nødt til at reagere på i slutningen af sæsonen.
– Hun tænker helt klart ikke på graviditeten på den rigtige måde fordi hun har laget sine følelser tage styringen indtil en dramatisk hændelse rammer hende, siger Alex Ganza.
Claire Danes karakter, Carrie Madison, er styret af sine følelser i Homeland sæson 3. Det bliver ekstra tydeligt i slutningen af sæsonen, hvor alle omstændighederne rammer hende på samme tid. Og det er er ikke klart hvad hun så gør.

Homeland sæson 3 på DR

DR viser stadig Homeland hver søndag aften på DR 3. Der er vist 7 ud af de i alt 12 afsnit, som udgør Homeland sæson 3. Damian Lewis og Claire Danes spiller hovedrollerne i den anmelderroste og prisvindende serie.