Den lovende CIA-thriller Homeland forlænget med en sæson

Efter flotte anmeldelser og fire afsnit med fornuftige seertal har Showtime nu valgt at forlænge CIA thriller-dramaet Homeland med en sæson to.
Fire afsnit med flotte seertal var åbenbart nok til at overbevise Showtimes ledelse om, at Homeland er værd at satse på. Med en premiere, der med 4,4 millioner seere satte Showtime-rekord for flest seere på en premiereaften, var der også gode forventninger til serien, som anmelderne blandt andet har kaldt ‘en vinder-serie’ og ‘CIA-mazing’.
Serien har Claire Danes (Romeo + Juliet, Terminator 3), Damian Lewis (Band of Brothers, Dreamcatcher), Mandy Patinkin (Criminal Minds) og Morena Baccarin (Firefly) i hovedrollerne.
Homeland er en rigtig konspirations-thriller, der handler om den amerikanske marinesoldat sergent Nicholas Brody (Damian Lewis), der efter at have været forsvundet under en mission i Afghanistan for otte år siden og derfor var formodet død, bliver fundet af amerikanske specialstyrker under en operation.
Tilbage i USA bliver Brody, der hævder at han har været holdt fanget af Al Qaeda i alle otte år, modtaget som en sand amerikansk helt af alle – på nær CIA agenten Carrie Mathison (Claire Danes), der er overbevist om, at oplysningerne der ledte til at de fandt Brody, var plantet bevidst for at de netop skulle finde ham og bringe ham tilbage til Amerika.
Mathison søger derfor beviser for sin teori om, at den hjemvendte helt Brody i virkeligheden er Al Qaeda celle, der planlægger et stort angreb på USA. Og det er ikke så ligetil.
Serien er skabt af Howard Gordon og Alex Gansa, der også var hovedpersonerne bag den forrygende serie 24 timer, der havde Kiefer Sutherland i hovedrollen.