Den nye Lost hedder Revolution og er et actionpakket eventyr

JJ Abrams har talent for at lave tvserier, der holder seerne interesseret. han gjorde det med Lost og skal man tro hans medproducer på revolution, så bliver Revolution ingen undtagelse.
For selvom der er tale om et eventyr-drama, så er mange elementer hentet i virkeligheden, siger med-producer Eric Kripke.
– Nogle elementer er serialiseret, men vores hovedrolle indehavere er på på en større mytologisk og meningsfyldt rejse, forklarer Kripke. Det er en forklaring, der får serien til at ligne Lost, hvor jagten på hemmeligheden om øen ofte nåede næsten religiøse højder.
Revolution udspiller sig kort tid inde i fremtiden, hvor alle former for energi og elektricitet er holdt op med at eksistere. Og det har folkene bag serien fået en forskers ord for er realistisk.
– Vi har talt med en fysiker og spurgt ham om meget specifikke ting i relation til Revolution, som for eksempel: ‘Hvis den og den teknologi fandtes, var det så muligt at gøre sådan’ og så videre. Han sagde at det kunne det godt og det ville faktisk forklare vores præmis og give mening, forklarer Eric Kripke.
Skuespil-holdet der er med i Revolution, består primært af mindre kendte navne. Mest kendt er nok Billy Burke, der senest har spillet rollen som Bella Swans far Charlie i Twilight-filmene. Også Elizabeth Mitchell, der var med i Lost som Juliet Burke, har for nylig fået en rolle i Revolution.
Revolution er en af de meste ventede nye serier i den kommende tvsæson. Den bliver sendt på den amerikanske tvkanal NBC til efteråret. NBC vil angiveligt frigive en 6 minutter lang teaser for Revolution den 4. august, men ind til da må vi nøjes med den officielle trailer.