Den nye politiserie Powers kan kun ses på Playstation

Har du en Playstation? Hvis ikke skal du kigge langt efter den nye serie Powers. Serien er baseret på en tegneserie om to politifolk, der efterforsker sager om superhelte og skurke. Det er i sig selv ikke specielt – det særlige ved Powers er, at den kun får premiere på Playstation Network – det er med andre ord en eksklusiv, original serie på Sony Playstation.
De to detektiver  Christian Walker og Deena Pilgrim tager kun sager, hvor mindst én af de involverede har overnaturlige evner. Powers har Sharlto Copley og Eddie Izzard i større roller, og er den første originale PlayStation-serie.

Få første afsnit udenom din PlayStation

Hvis du vil se alle afsnittene af den nye serie kræver det et PlayStation Plus abonnement. Men Sony vil lade nysgerrige smugkigge på det første afsnit på Sonys PlayStation website den 10. marts. Samme dag bliver de tre første afsnit tilgængelige for spilkonsollens Plus-abonnenter og der vil komme endnu et afsnit hver tirsdag.
Microsoft forsøgte sig med et lignende initiativ, da det sidste år var muligt at se en original Halo-serie på Xbox. Men siden er den serie lukket igen, og studiet der stod bag er blevet nedlagt af Microsoft.