Den spritnye serie Good Christian Bitches kommer nu på Kanal 4

Normalt kan vi få lov at vente årevis på de nyeste amerikanske serier bliver vist på dansk tv. Men ikke når det gælder den helt nye dramaserie Good Christian Bitches – eller bare GCB – som serien hedder i USA.
For Kanal 4 har været hurtigt ude og hentet serien til Danmark, hvor den får premiere allerede torsdag den 22. marts.
Good Christian Bitches kommer fra Darren Star, der også var med til at lave serier som Sex And The City, Melrose Place og Beverly Hills 90210. Så det er nok mere fra den skuffe vi kan regne med – og det bekræfter Tina Moreton fra Kanal 4, der har købt serien hjem til Danmark:
-Jeg var vildt underholdt af det bitchy element, for onde piger er altid lidt sjovere. Jeg elsker alt, der er ”over the top”. Stort hår, høje sko, lange negle og et tøjbudget to die for, forklarer Tina Moreton.
Selvom serien efter pres fra amerikanske religiøse grupper, har skiftet navn til GCB, så holder Kanal 4 fast i det originale navn.
I Good Christian Bitches flytter Amanda Vaughn (Leslie Bibb) fra Californien hjem til Texas, efter hun mister sin mand i en trafikulykke. Hjemme i Dallas venter alle veninderne fra highschool-tiden. Dengang huggede Amanda deres kærester og spredte grimme rygter, men nu har hun forandret sig og glemt alt om den bitch hun engang var. Men det har de gamle veninder, der blandt andet spilles af Kristin Chenoweth, slet ikke.
Serien er baseret på bogen, der også hedder Good Christian Bitches af forfatteren Kim Gatlin. Debuten i USA trak 7,6 millioner seere til skærmen, hvilket er en mellemgod begyndelse for en ny serie. Allerede i et af de allerførste afsnit får serien besøg af sangeren Cheryl Crow, der måske kan løfte seertallene lidt.
Se en trailer for Good Christian Bitches her: