Det bliver legen - vent på det - darisk!

Tv-komedien How I Met Your Mother har så stor succes, at Barney Stinson, Ted Moseby og vennerne er blevet forlænget med yderligere to år!
Det er hårdt arbejde at finde den eneste ene. Og det ser ud til at de to børn, der er ved at få historien om hvordan deres far endelig fandt deres mor, kommer til at sidde længe på sofaen endnu. For tv-stationen CBS har netop forlænget serien med to år, så Ted Moseby finder nok ikke drømmekvinden foreløbig.
Heldigvis ser det også ud til, at holdet bag serien alle sammen er klar til at fortsætte. I hvert fald er de fem hovedrolleindehavere; Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris og Alyson Hannigan alle sammen på kontrakt i den kommende to års periode.
Meldingen om at serien fortsætter og, at der nu bliver ro på i to år, kan hænge sammen med at CBS’s store sitcom-flagskib Two And A Half Men blev lukket for nylig, efter Charlie Sheen lagde sig ud med producerne.
Ofte får tvserierne ikke at vide før i maj måned om de skal vende tilbage til endnu en sæson til efteråret, men de fem hovedpersoner kan altså godt sætte krydser i kalenderen to år frem.
kilde: tvline