DR3 har premiere på rekordserien The Walking Dead

Tirsdag aften kl. 21.20 er det med at låse dørene og holde nerverne i ro, hvis du altså stiller ind på DR3. For der har den nye DR kanal premiere på sæson 3 af zombidramaet The Walking Dead.
I The Walking Dead vågner politimanden Rick Grimes op på hospitalet efter flere uger i koma. Men der er ingen mennesker omkring ham. Hospitalet er forladt. Gaderne er øde. For i mellemtiden har en sygdom ramt størstedelen af menneskeheden, der er blevet syge, zombie-lignende væsner.
Derfra går Ricks jagt på familien som han håber har overlevet, og på friheden fra de kødædende monstre. Fra da af er livet én lang flugt.
The Walking Dead bliver ved med at sætte rekord i USA hvor den bliver vist på kabel-kanalen AMC. Der er The Walking Dead midt i sæson 3, og da det seneste afsnit løb over skærmen, satte serien igen seerrekord for en serie på kabeltv. 12,3 millioner så med og blandt dem var 7,7 millioner i aldersgruppen 18-49, der er den mest eftertragtede på grund af reklameværdien.
Det betyder, at der er flere unge seere til et afsnit af The Walking Dead, end til et afsnit af Modern Family, The Big Bang Theory, Two and a Half Men eller NCIS, der ellers alle bliver vist på landsdækkende gratis-tv og ikke kabel.
DR3 viser hele sæson 3 af The Walking Dead, som har overtaget serien, efter DR HD er lukket. Og det begynder altså tirsdag aften.