Drabet på bin Laden kommenteret i dramaserien NCIS

NCIS er serien om flådens eget korps af politifolk og agenter, der undersøger mord og kriminalsager med relation til den amerikanske flådes soldater.
Serien er den mest populære tvserie i USA, hvor den uge efter uge trækker 20 millioner seere. Ser man jævnligt med over skulderen på agenterne Gibbs, DiNozzo, og McGee kan man af og til skimte en væg med med billeder af nogle af den virkelige verdens mest eftersøgte kriminelle. Der har bin Laden været fast inventar siden serien debuterede i 2003.
Selvom optagelserne til de sidste afsnit af denne sæson af NCIS er i kassen for længst, har producenterne af tvserien indsat en digital kommentar til det faktum at bin Laden blev dræbt i denne uge.
For på væggen over de eftersægte kriminelle, har producenterne nået at indsætte en rød streg over billedet af bin Laden, for at markere, at amerikanske soldater har dræbt den eftersøgte terrorleder.

Drabet på Osama bin landen kommenteret i NCIS

Øverst i venstre hjørne kan man se den røde markering over bin Ladens ansigt - det er tydeligt flere steder i afsnittet 'Baltimore' af NCIS


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det opdaterede billede var synligt i det seneste afsnit af serien, som blev sendt bare to dage efter nyheden om at en flok Navy Seals havde dræbt bin Laden.
Folkene bag NCIS ville også gerne have opdateret skuespillernes dialog, men fordi skuespillerne for længst er gået på sommerferie, var det ikke muligt. Men måske vil der være flere henvisninger til historien i sæsones to sidste afsnit, der bliver vist i løbet af maj måned.
NCIS vender tilbage med den niende sæson til efteråret. Både Mark Harmon, Michael Weatherly og de andre skuespillere vender også tilbage.