Dramaserie med Cuba Gooding Jr. rykker tættere på

Fox overvejer fortsat, om retsdramaet Guilty skal udvikles til en hel sæson, når de mange nye serier efter sommerferien rammer de amerikanske netværk.
Warner Bros., der producerer serien for Fox, har således valgt at forlænge de klausuler, der sikrer dem kontrakter med de fire hovedrolleindehavere i serien. Blandt dem Hollywood-stjernen Cuba Gooding Jr. (Jerry Maguire, Mænd af ære).
Egentlig havde Guilty misset chancen for at gå fra pilotafsnit til hel serie, men med forlængelsen af klausulerne spekulerer amerikanske medier i, om Guilty alligevel får chancen. Eventuelt først om et helt år, altså med premiere til efteråret 2013 i stedet for nu. Det skriver Deadline.com.
Guilty handler om en fantastisk, men moralsk udfordret forsvarsadvokat (Gooding Jr.), der bliver uskyldigt dømt for bedrageri og mister sin advokatbestalling. Han bruger derfor tvivlsomme og uortodokse metoder for at løse de sager, han ellers er forhindret i at røre – og for at få den hævn over ham, der var årsag til at han mistede sin bestalling.
Udover Cuba Gooding Jr. har Warner Bros. forlænget deres klausuler med Jay Harrington, Eva Amurri Martino og Julian Morris. Kun Sharon Leal, der ellers også havde en større rolle i pilotafsnittet, har ikke fået sin klausul forlænget, hvorfor man godt kan regne hende ude af en hel serie.
Guilty blev i første omgang offer for, at Fox kun ønsker to nye dramaserie til efteråret, men efter at have opnået stærke resultater i et godt pilotafsnit, har ledelsen hos Fox ønsket at holde fast i Guilty.
Og det kan nu vise sig at resulterer i en hel sæson, enten umiddelbart efter nytår, til næste sommer eller efter sommerferien næste år.