Dramaserierne Homeland og Dexter vender tilbage til september

Det bliver en lang sommer uden terrorister og seriemordere, men så vender begge dele også tilbage for fuld kraft.
For til september vender de 2 populære dramaserier Dexter og Homeland tilbage samme dag, med begyndelsen på henholdsvis deres 7. og 2. sæson.
Det sker dog først i slutningen af september, nærmere bestemt den 30. september, at de to anmelder roste serier vender tilbage til amerikanske tvskærme.
Dexter fik efter slutningen af den seneste sæson, serien sjette, grønt lys til at lave endnu to fulde sæsoner, inden det er helt slut med serien. Så det bliver interessant at se hvordan folkene bag Dexter griber de resterende afsnit an, nu hvor der er sat dato på sidste afsnit.
Michael C Hall, der spiller hovedrollen som den godmodige seriemorder Dexter, har sagt ja til at være med i yderligere to sæsoner.
Homeland blev en mega-succes i sin første sæson, og derfor ser mange nok frem til at den Emmy-vindende serie vender tilbage med nye afsnit.
Homeland handler om den amerikanske soldat Nicholas Brody, der pludselig bliver fundet af en gruppe patruljerende amerikanske soldater i Afghanistan, efter man troede han forlængst var død. Men da Brody vender hjem til USA som en helt, får en CIA-analytiker mistanke om at han arbejder for terrorister.
Det er Claire Danes og Damian Lewis, der spiller hovedrollerne i Homeland. Optagelserne til Homeland sæson 2 er allerede i gang og der bliver for tiden optaget i både Israel og USA.