DRs nye kanal DR3 viser komediehittet Girls

Ved Weekendens netop overståede Golden Globe uddeling vandt den nye komedieserie Girls flere store priser – blandt andet som den bedste komedieserie overhovedet. Og nu kan du følge serien på den nye DR kanal, DR3, som åbner i slutningen af januar.
Girls har skuespillerinden Lena Dunham i hovedrollen og det er også hende der skriver serien. Girls handler om en gruppe piger, der prøver at få styr på karriere, kærlighed og alt det andet som unge voksne i New York er optagede af. Lena Dunham fik i øvrigt også Golden Globe prisen for bedste skuespillerinde i en komedieserie.
DR3 blev annonceret sidste år, som led i en kanalomlægning på DR. Det betyder, at man nedlægger DR HD, ændrer lidt på DR2, tilføjer endnu en børnekanal til mindre børn og så altså lancerer DR3. Den nye 3’er skal fokusere på tv til unge og unge voksne, og vil have en profil med tvserier, film, musik, dokumentar og nogle sportsgrene. Kanalen går officielt i luften den 28. januar – du kan se første spot for kanalen her øverst i artiklen.
Ud over Girls, vil DR3 overtage visningen af zombie-dramaet The Walking Dead, der hidtil har været vist på DR HD. Og der vil nok komme flere serier til, hvis man skal tro kanalens nye hjemmeside, der lover “serier og film ad libitum”.