Dum og Dummere stjerne klar til ny Aaron Sorkin tvserie

Manuskriptforfatter Aaron Sorkin arbejder lige nu på at at sætte holdet til hans nye tvserie ‘More As The Story Develops’. Og nu er det første store navn på plads. Det er Jeff Daniels, som nok er mest kendt for filmkomedien ‘Dum og Dummere’, hvor han spillede overfor Jim Carrey. Det var i 1994. Siden har Daniels lavet masser af film, men nu er han altså for første gang klar til tv.
Sorkin er brændvarm i øjeblikket. Han har vundet en Oscar og en stribe andre præstigefyldte priser, for sit manuskript til facebook-filmen The Social Network. Så det er ikke underligt, at både HBO og Jeff Daniels har sagt ja til at lave det, der nu bliver Sorkins 3. tvserie der også handler om tv. Sports Night handlede om livet på et sports-show og Studio 60 On The Sunset Strip havde et sketchshow som omdrejningspunkt.
Det virker som om Sorkin er meget tilfreds med, at Jeff Daniels har sagt ja til hovedrollen i den nye tvserie, der kommer til at hedde  ‘More As The Story Develops’.
– Han skal spille hovedrollen, og han kommer til at blæse jer omkuld, vi har været heldige at få ham, siger Sorkin til New York Magazine.
More As The Story Develops er stadig på fosterstadiet og HBO har endnu ikke sagt ja til en hel sæson af tvserien. Men rygterne vil vide at der er pæne chancer for serien bliver til noget, og som minimum kommer der et pilot afsnit.