Dwight Schrute bliver endnu mere mærkelig i den nye Office-sæson

Mindy Kaling, der spiller kundeservicemedarbejderen Kelly i The Office, løfter sløret for noget af udviklingen den nye sæson af serien. Angiveligt kommer det til at gå hårdt ud over Dwight Schrute, der ikke får meget ud af sine anstrengelser for at komme i kridthuset hos den nye chef.
For det er allerede sluppet ud, at den nye chef på kontoret i en periode bliver spillet af James Spader, i rollen som Robert California. Og han er ikke nem at imponere – desværre for Dwight.
– Vi har fået Rainn Wilson (der spiller Dwight) til at gøre nogle ret interessante ting indtil nu i denne sæson, siger Kaling, der også er forfatter på The Office, til E! Online, og forklarer:
– Han gør en masse skøre ting, og han er så militaristisk som han nogensinde har været. Jeg håber I kan lide det, jeg synes det er virkelig godt, fortæller Kaling.
I det hele taget vender den nye chef op og ned på en masse ting på kontoret. Robert California har sin helt egen måde at drive forretning på, og hans management stil handler om at holde folk i en situation hvor de ikke ved hvad de skal synes eller gøre.
Se traileren for den nye Office sæson lige her: