Eddie Izzard i ny NBC serie

· 1 min læsning

NBC har gjort lidt af et scoop i castingen til genindspilningen af den klassiske 1960’er serie Munsters.
Det er nemlig lykkedes dem at lave en aftale med den britiske stand-up komiker og skuespiller Eddie Izzard, der med rollen som familiens patriarkalske overhoved bedstefaren er første mand på rollelisten. Det skriver Tvline.com.
Dermed vender Izzard tilbage til tvserierne, hvor han for et par år siden havde fin succes i serien The Riches. Udover sine fantastiske stand-up shows er Izzard nok bedst kendt fra sine roller i blandt andet Ocean’s Twelve og Ocean’s 13 samt ikke mindst Operation Valkyrie (med Tom Cruise i hovedrollen), hvor han havde en fin rolle som tysk general.
I Mockingbird Lane, der bliver en mere dyster og dramatisk version af den klassiske sitcom, som den originale udgave var, skal Eddie Izzard som nævnt tidligere spille familiens bedstefar, der er vampyr.
Pilotafsnittet af Mockingbird Lane var oprindelig planlagt til at skulle filmes her i foråret, men problemer med castingen har udskudt optagelserne til forsommeren.
Måske det første, store navn på plakaten kan sætte lidt skub i processen.

Lignende artikler

Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother siger ja tak til roller i stjernebesat miniserie.

· 1 min læsning
Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi
· 1 min læsning