Eddie Murphys Frækkere End Politiet Tillader på vej som serie

Tvstationen CBS er begyndt at lave en helt ny tvserie baseret på de tre Frækkere End Politiet Tillader-film, med Eddie Murphy i hovedrollen. Og Murphy har endda sagt ja til at være med i serien, hvis den bliver sat i produktion.
Eddie Murphy skal producere serien sammen med Shawn Ryan, der lavede den meget roste serie The Shield. Murphy har desuden sagt ja til, at være med i seriens første afsnit.
I Beverly Hills Cop filmene spillede Eddie Murphy politimanden Axel Foley, der i flere omgange forlod hjembyen Detroit, for at fange forbrydere i Beverly Hills. I serien er det dog ikke Axel Foley, der har hovedrollen – det er i stedet hans søn, der tager samme tur til Los Angeles!
Eddie Murphy vil gerne være med i første afsnit for at binde filmene og den nye serie sammen, og han er også åben overfor jævnligt at være med i flere afsnit, hvis serien bliver sat i produktion.
Shawn Ryan skriver det første afsnit af serien, som blev tilbudt alle de fire store amerikanske tvstationer, og endte hos CBS, der i forvejen har politserie som NCIS, CSI og den nye Sherlock Holmes serie Elementary.
Eddie Murphy har tidligere været interesseret i at gentage rollen som Axel Foley i en fjerde Beverly Hills Cop-film, men det projekt er faldet fra hinanden igen. Det første af de tre film kom i 1984 og filmene har til sammen solgt biografbilletter for over over 730 millioner dollars – eller 4,3 milliarder kroner – verden over.