Ellen DeGeneres laver komedieserie med Portia de Rossi

Det er for alvor blevet sæson for nye serier og pilotprojekter.
Fredag præsenterede ABC lidt af et scoop, da man kunne offentliggøre, at komikeren Ellen DeGeneres skal skabe og producere en ny komedieserie til netværket.
Komedieserien hedder foreløbig The Smart One og ser lige nu ud til at få Arrested Development-stjernen Portia de Rossi (du kender hende nok også fra Ally McBeal) i hovedrollen. Talkshowværten og komikeren Ellen DeGeneres skal producere serien.
The Smart One handler om en yderst begavet og meget succesrig kvinde, der meget imod sin vilje siger ja tak til at arbejde for sin knapt så begavede men endnu mere succesfulde søster, en tidligere skønhedsdronning og vejrpige, der nu – af uransalige årsager – er blevet borgmester i en større by.
Det skriver TVline.com.
Dermed kommer de to kvinder, der privat danner par og har været gift siden 2008, til at se endnu mere til hinanden end normalt.
ABC har yderligere et par komedieserier i støbeskeen, blandt andet Malibu Country med Reba McIntire og American Judy, der har en anden Arrested Development stjerne i hovedrollen, nemlig Judy Greer.