Emily Mortimer: Det er fantastisk at sige Aaron Sorkins ord

More As This Story Develops er arbejdstitlen på The Social Network-forfatteren Aaron Sorkins nye tvserie, som blandt andre har Emily Mortimer i en hovedrolle.
Som i Aaron Sorkins andre tvserier spiller medierne, og især tv, en stor rolle. For More As This Story Develops handler om livet på en nyhedsredaktion på en tvkanal. Serien begynder optagelserne om en uge, og selvom Emily Mortimer er en rutineret skuespiller, er hun spændt på hvordan det kommer til at gå.
– Det er fantastisk at sige Sorkins or men det er også skræmmende. Jeg har hele tiden hovedet begravet i et manuskript for at prøve at lære replikkerne. Vi begynder at optage om en uge og jeg har mere jeg skal sige end nogensinde før, siger Emily Mortimer til collider.com.
I serien spiller hun tvproduceren Mackenzie McHale, der slås for at få lov at lave relevante nyhedsindslag.
– Hun er en vild og blodig nyhedsproducer, der slås mod systemet for at få lov at lave vedkommende og relevante nyhedshistorier. Hun er karismatisk, og jeg håber meget, at jeg kan leve op til karakter-beskrivelsen, siger Mortimer.
Emily Mortimer skal spille overfor Jeff Daniels, der har rollen som den vrisne men geniale nyhedsvært, med hvem Mortimers karakter har en skiftende romance.
Kort sagt tyder det på, at More As This Story Develops har mange af de klassiske Aaron Sorkin karakter-træk. Herunder de såkaldte walk-and-talk scener.
– Der er også cool småsnak mens vi går ned af endeløse gange. Jeg øver mig på min korridor-gang, fortæller Emily Mortimer.
HBO har endnu ikke fundet det endelige navn til More As This Story Develops eller bestemt hvornår vi kan få lov at se første afsnit.