Emmy-vindende Spielberg serie lukker

Tvstationen Showtime har opgivet at holde liv i den anemelder-roste komedie United States of Tara. Seerne er blevet væk på trods af stærkt skuespil fra Toni Collette, der har rollen som hjemmegående forstads-husmor, der slås med personlighedsspaltning.
Der er med andre ord inden der ved, om det er mor som kommer hjem fra indkøb eller hendes alter ego, truckeren Buck, der forklarer sin manglende penis med, at den blev sprængt af i Vietnam krigen.
Steve Spielberg er executive producer på serien, men det har altså ikke været nok til at holde tv seererne interesserede i hvilke nye personligheder der kunne dukke op. United States of Tara har 30 procent færre seere i år til den tredje sæson i forhold til sæson to og derfor lukker serien med finaleafsnittet næste måned.
Toni Collette har vundet en Emmy for sin hovedrolle. Og det er den Oscar-vindende skribent Diablo Cody (Juno), der har fundet på serien.
Samtidig med aflysningen af United States of Tara meddelte Showtime, at man har forlænget serien Nurse Jackie, der har Edie Falco (The Sopranos) i hovedrollen. Hun har også vundet en Emmy for sin rolle i serien, som har fået grønt lys til en fjerde sæson. Nurse Jackie kan for tiden ses på den norske kanal NRK1 hver tirsdag aften.