Entourage-stjernes nye komedieserie lukket efter 2 afsnit

· 1 min læsning

Kevin Dillon sprang direkte fra rollen som Johnny Drama i Entourage, til den nye serie How To Be A Gentleman. Men det var en kort fornøjelse, og nu skal Dillon på jagt efter endnu et job.

For ‘Gentleman’, der er skabt af skuespiller og forfatter David Hornsby har ikke fundet sit publikum, og nu har tvstationen CBS lukket produktionen af serien.
Først forlød det, at CBS bare ville flytte serien fra torsdag aften til lørdag aften, som følge af dårlige seertal. Men nu fortæller Entertainment Weekly, at produktionen af serien helt er stoppet, efter skuespillerne blev færdige med at optage afsnit 9.

Der har kun været sendt to afsnit af serien, der handler om en forfatter (Hornsby), der skriver en klumme om det at være en gentleman, og så hans ven (Dillon), der er alt andet end en gentleman.

Det tyder på, at de sidste 7 afsnit af How To Be A Gentleman får lov at løbe over skærmen, formodentlig lørdag aften. men så er det også slut. Den altid morsomme Rhys Darby (Flight Of The Conchords) skal også på jobjagt efter lukningen af serien, og det samme skal Mary Lynn Rajskub (24 Timer).

‘Gentleman’ blev det tredje offer for aflysning i denne tv-sæson. Tvkanalen NBC var først ude, og lukkede The Playboy Club og derefter komedieserien Free Agents, i sidste uge.

Lignende artikler

Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother siger ja tak til roller i stjernebesat miniserie.

· 1 min læsning
Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi
· 1 min læsning