Entourage vil have Charlie Sheen med i finalen

Charlie Sheen er blevet smidt ud af sin egen tvserie, men det det er ikke fordi den dameglade skuespiller behøver at gå arbejdsløs. Nu fortælder Doug Ellin, som har skabt tvserien Entourage, at han meget gerne vil hive Sheen ind i sin serie, når de sidste afsnit skal vises i løbet af sommeren.
Folkene bag Entourage er lige nu i gang med at producere de sidste otte afsnit, der skal lukke serien for altid. Og Doug Ellin har kontaktet Charlie Sheens manager, for at overtale stjernen til at være med. Og Sheen er åbenbart ikke afvisende.
– Jeg har ringet til hans manager hvor jeg fik at vide, at jeg måske kunne få ham, siger Doug Ellin til tvguide.com og fortsætter: Men jeg venter stadig på at høre fra Charlie selv. Jeg ville finde på noget godt, hvis han er frisk!
Efter Sheen blev smidt ud af serien Two and a half men, har rygtemøllen været på overarbejde, med hensyn til hvem der er i spil til at overtage Charlie Sheens rolle. En af de skuespillere, der ofte bliver nævnt, er Jeremy Piven. Han spiller den drevne Hollywood-agent Ari Gold i netop Entourage. Til de rygter siger Doug Ellin:
– Det er ikke utænkeligt, og de ville være heldige hvis de fik ham.
Optagelserne til Entourage er i gang lige nu og løber til midten af juni – så Sheen skal ikke vente alt for længe med at ringe tilbage, hvis han vil gøre tv comeback hos slænget fra HBO-serien.