Her er 7 nye tv-serier du ikke må gå glip af i 2014

2013 bød på slutningen af store serier som Breaking Bad og farvel til fan-favotitter som Happy Endings og Fringe. Men der er heldigvis gode nyheder på vej. Her får du inspiration til en stor håndfuld nye serier, som du bør holde øje med i 2014.

Legends: Sean Bean spiller spion

Sean Bean spiller spion i nyt drama fra folkene bag Homeland
Sean Bean vender tilbage til tv efter han tabte hovedet i Game of Thrones. Bean spiller undercover spionen Martin Odum, der pludselig finder ud af at han slet ikke er den han tror han er.

Ali Larter, som du nok kender fra Heroes, spiller også med i Legends. Serien kommer fra to af folkene bag Homeland, og det alene bør jo være nok til at man skal følge med!

Hvor: Den amerikanske tvkanal TNT – Hvornår: Søndage – i løbet af 2014

True Detective: Massiv starpower på rollelisten

True Detective handler om en 17 år lang jagt på en seriemorder i Louisiana
Matthew McConaughey og Woody Harrelson står øverst på rollelisten i True Detective, så der er ikke noget at sige til, at serien er en af de mest hypede nye tv-serier, der debuterer i 2014.

De to spiller detektiver, der i løbet af 17 år jagter en seriemorder. True Detective ligner en amerikansk version af den danske dramastil, der har vundet hæder i udlandet de sidste 5 år.

Hvor: Den amerikanske tvkanal HBO og dermed også på HBO Max i Danmark – Hvornår: I løbet af 2014

Mob City: Dem fra The Walking Dead er tilbage

Bandekrig i 1940’ernes Los Angeles hvor mafiaen vil have overtaget: Mob CIty.
Frank Darabont gjorde The Walking Dead populær, inden han blev fyret fra serien.

Nu vender han tilbage med Mob City – der handler om den årelange og benhårde kamp mellem politichef William Parker og mafiabossen Mickey Cohen i 1940’ernes Los Angeles.

Simon Pegg, Milo Ventmiglia og The Walking Dead stjernen Jon Bernthal er på rollelisten

Hvor: Den amerikanske tv-kanal TNT – Hvornår: Fik Premiere i december 2013 – fortsætter i 2014

The Musketeers: Dumas-klassikeren bliver støvet af og sat op i tempo

BBC genopfinder klassikeren om de tre musketerer og giver den lidt ekstra gas.
Der er dømt action og svær-svingeri for alle pengene i genoplivningen af Alexandre Dumas fortælling om de tre musketerer.

Serien udspiller sig i 1700-tallets Paris, hvor musketererne slås for alt hvad der er retfærdigt og godt. Luke Pasqualino spiller D’Artagnan mens Santiago Cabrera, Tom Burke og Howard Charles spiller resten af musketererne.

Hvor: Engelske BBC 1 – Hvornår: Januar 2014

Black Sails: Michael Bays nye pirat-eventyr

Starz’ serien Black Sails er baeret på historien om Treasure Island
Transformers-instruktør Michael Bay giver den fuld gas med pirat-serien Black Sails, der er en forløber til klassikeren Skatteøen. Begyndelsen af 1700-tallet er piraternes guldalder og vi følger Kaptajn Flint og hans mænd på verdenshavene.

Undervejs samler den frygtede kaptajn den unge pirat John Silver op. Toby Stephens spiller Flint og Luke Arnold spiller en ung udgave af legendariske Long John Silver.

Hvor:Den amerikanske tvkanal Starz – Hvornår: 25 januar 2014

Rake: Greg Kinnear er en selvdestruktiv forsvarsadvokat

Kinnear har problemer med etikken og alle dem han skylder penge!
Få et indblik i den kaotiske og verden som forsvarsadvokat Keegan lever i.

Han forsvarer forbrydere i retten, og er samtidig på kant med eks-konen, dommerne i retssalen, den bookmaker han skylder penge – selv skattevæsenet er han i daglig kamp for at undgå. Greg Kinnear, som du nok mest kender fra det store lærred, spiller den alt-dominerende hovedrolle i Rake.

Hvor: Den amerikanske tv-kanal FOX – Hvornår: 23. Januar.

The Leftovers: Liv Tyler og Christoper Eccleston undgår dommedag

Liv Tyler skal blive på jorden efter Dommedag – og hvad gør man så
Hvordan ville du reagere, hvis dommerdag kom og din familie og venner blev taget, men du blev efterladt tilbage på jorden i det samme villakvarter hvor i altid har boet?

The Leftovers foregår lige i kølvandet på en global dommedag, hvor alle dem der ikke kom i himlen skal fortsætte med at leve på jorden og få deres hverdag til at fungere. Liv Tyler, Amy Brenneman, Christoper Eccleston og Justin Theroux skal prøve at lever videre efter dommedag. Peter Berg (Friday Night Lights) har instrueret første afsnit

Hvor: HBO og HBO Nordic – Hvornår: i løbet af 2014