Her er de mest ventede serier, der vender tilbage i 2024

Uanset om du venter på at din yndlingsserie vender tilbage, eller du leder efter noget helt ny, så er der godt nyt: Allerede nu ser det ud til, at der både er spændende nyheder og gamle kendinge på vej.

Her er de mest ventede serier, der vender tilbage i 2024
House of the Dragon vender tilbage på HBO i sommeren 2024 (C) HBO

2023 var et stort serierår. The Last of Us åbnede året med et brag. Barry og Succession lukkede og slukkede lige så stærkt som de åbnede. Og The Bear formåede at skrue endnu mere op for varmen under kødgryderne i sæson 2.

Derfor kan vi også godt tillade os at have høje forvetninger til 2024. Også selvom en strejke i Hollywood midt på året nok har forpurret nogle af streamingplanerne, og skubbet noget godt tv ind i 2025.

Uanset om du venter på at din yndlingsserie vender tilbage, eller du leder efter noget helt nyt, så er der godt nyt: Allerede nu ser det ud til, at der både er spændende nyheder og gamle kendinge på vej. Men lad os begynde med de serier, der vender tilbage med en ny sæson i 2024, og så kan du se listen over de mest ventede helt nye serier lige her.

Her er de mest ventede serier, der vender tilbage med nye afsnit i 2024

House of the Dragon, sæson 2, HBO

Ja, det er faktisk allerede halvandet år siden House of the Dragon ramte HBO - det var i august 2022. Og der kommer til at gå næsten to år inden dragerne brager sammen igen, det sker i 'sommeren 2024', siger HBO.

Slow Horses, sæson 4, Apple tv+

Er Apple tv+ serien Slow Horses, med Gary Oldman i forrygende form, gået din næse forbi? Så er der godt nyt: Du kan omgående kaste dig over de tre sæsoner, der ligger og venter på dig på Apples tv-tilbud. Og når du er hooked, kan du glæde dig over, at du kun skal vente til efteråret, inden der kommer endnu en sæson om de fallerede London-spioner i udkanten af MI5.

Industry, sæson 3, HBO

Londons finansverden er ikke sådan at spøge med. Men der er penge at tjene og karrierer at ødelægge. Begge dele sker med stort velbehag i de to første sæsoner af Industry, der er en slags blanding af Billions, Suits og Succession. Rygterne siger, at Kit Harrington, selveste Jon Snow fra Game of Thrones, dukker op i tredje sæson, for lege med.

True Detective: Night Country, sæson 4, HBO

Den første sæson af True Detective bliver 10 år gammel i år! Den fuldstændig fremragende fortælling om to politimænds jagt på en seriemorder i de amerikanske sydstater, satte barren for morderne slow-burn krimi i 10'erne. Og så var det begyndelsen på Matthew Mcconaughey tilbagevenden til a-list-status - og hans vej til en Oscar-statuette. Siden tabte True Detective pusten noget i sæson to og tre, men i fjerde sæson er en anden Oscar-vinder, 61- årige Jodi Foster, i førersædet og klar til at give os et mordmysterie sat i vinterens, mørke Alaska.

The Boys, sæson 4, Amazon Prime Video

Verdens værste superhelte vender tilbage i sæson 4 af The Boys, for at duellere på testosteron og ondskab. Imens må alle vi dødelige gemme os under sofaen, indtil Homelander er færdig med at save alle sine fjender midt over med laserblik eller superstyrke. Amazon har ikke annonceret en premieredato endnu, men vi regner med at sæson 4 af The Boys lander i 2024.

Tokyo Vice, sæson 2, HBO

Tokio Vice var en stor overraskelse i 2022. Og selv om hovedrolleindehaver Ansel Elgort ikke er verdens meste populære mand for tiden, så skulle der altså være endnu en sæson på vej af fortællingen om unge Jake fra Missouri, der i 1990'erne tager til Japan, for at arbejde sig op fra bunden som reporter på den gigantiske Tokyo-avis Meicho Shimbun.

Dyk ned i en skyggefuld underverden i Tokyo Vice på HBO Max
Tokyo Vice udvikler sig i løbet af sin første sæson til en voldsomt vellykket noir-thriller om kultursammenstød, tradition, organiseret kriminalitet, ambitioner og særlige skæbner i 1990’ernes Tokyo.

Bridgerton, sæson 3, Netflix

Den 16. Maj kommer første halvdel af den nye sæson af Bridgerton på Netflix. Første portion er på fire afsnit og senere på sommeren kommer der fire afsnit mere. Bridgerton har budt på falske forelskelser og fjender der bliver elskende. I sæson tre er det tid til venner, der bliver forelskede, skriver Netflix om den nye sæson.