Er Ari Gold den nye Charlie Harper?

Rygter fra Hollywood sætter Entourage-stjernen Jeremy Piven i forbindelse med Charlie Sheens aflagte rolle i Two and a Half Men.
Først var det John Stamos (Hænderne Fulde, Skadestuen, Glee), der blev bragt i spil som afløser for Charlie Sheen på Two and a Half Men. Dernæst var det Rob Lowe (Kliken fra St. Elmo, The West Wing).
Skal man tro rygterne fra Guds eget land, er varmeste bud på en ny Charlie Harper lige nu Jeremy Piven, der herhjemme nok især er kendt for sin rolle som Hollywood-agenten Ari Gold i HBO-serien Entourage.
Ifølge radaronline.com skulle folkene omkring serien være meget begejstrede for den Emmy-vindende Piven og se ham som den ideelle substitut ovenpå den så omtalte fyring af Charlie Sheen.
Umiddelbart er der dog den krølle på historien, at Jeremy Pivens talsmand, Stan Rosenfeld, til flere amerikanske medier har udtalt, at Piven ikke aner, hvad historien går ud på:
– Der er ingen med forbindelse til Jeremy – inklusive ham selv – ved noget som helst om det her, siger altså Rosenfeld, der sjovt nok indtil for et par uger siden også repræsenterede.. gæt hvem: Charlie Sheen.
Charlie Sheen selv udtalte for nylig, at han gerne så sin gode ven Rob Lowe overtage rollen som Charlie Harper, men Lowe skulle ifølge radaronline.com ikke være videre interesseret. Om det skyldes den seneste tids uro omkring seriens fremtid, vides ikke.