Er det slut for The Office? Endnu to hovedpersoner forlader komedien

Komedieserien The Office ser ud til at være i overhængende fare for at blive lukket efter denne sæson. For nylig kom det frem, at Dwight Schrute, spillet af Rainn Wilson, får sin egen, nye serie, og nu er endnu to af seriens personer på vej ud af døren.
Flere af skuespillerne i The Office har kontraktudløb efter den her sæson, og skal man tro rygterne, så er hverken John Krasinski, Jenna Fischer, BJ Novak eller Ed Helms specielt vilde efter at forlænge med serien.
Ed Helms, der overtog chefstolen i The Office da Steve Carell forlod serien, har endda takket ja til at være med i en ny komedieserie, der har Mindy Kaling, også fra The Office, i hovedrollen.
 
En af de centrale personer bag kameraet på The Office er showrunner Paul Lieberstein, der ved siden af ansvaret for at producere serien, spiller rollen som Toby. Men han forlader nu også sin plads som seriens ansvarlige producer, for at fokusere mere på serien The Farm, som Dwight Schrutes nye serie foreløbig er døbt.

Paul Lieberstein spiller rollen som Toby i The Office

Stod det til Michael Scott var Toby forlængst sparket ud af The Office. Men Nu går Paul Lieberstein frivilligt, og sender seriens fremtid ud i det uvisse.


Så Steve Carell er altså væk, Rainn Winson og Ed Helms er på vej ud af døren. Mindy Kaling, der spiller Kelly og har skrevet en del afsnit af serien, har fået hovedrollen i sin egen serie, hvor Ed Helms også er med. Og I mellemtiden vil John Krasinski og Jenna Fischer (der spiller Jim og Pam) ikke så gerne forlænge deres kontrakter.
Det ser med andre ord en smule svært ud for folkene bag The Office, at få serien på skærmen til en 9. sæson efter sommerferien.
Vil du savne The Office hvis serien forsvinder fra skærmen, eller har du fået nok?