Er lægeserien House i gang med den sidste sæson?

Dramaserien House er lige nu midt i sin ottende sæson, og i flere af dem har serien været en af de mest populære på amerikansk tv. Men efter denne sæson kan det meget vel være slut med den arrogante Dr. House.
Det siger Hugh Laurie i hvert fald. Det er ham, der spiller rollen som den geniale og vel også lidt vanvittige Dr. House i serien. I et radiointerview med Ryan Seacrest fortæller Laurie, at der ikke er planlagt flere sæsoner endnu.
– Det er for tidligt at sige det. Vi ser stadig på hvilken vej vinden blæser for os, og der er rigtig mange ting vi skal have med i overvejelserne, fortæller Hugh Laurie til Ryan Seacrest.
– Det kunne meget vel være den sidste sæson, men vi kunne også prøve at gå efter at holde serien kørende i 20 år, siger Laurie.
David Shore, der har skabt serien, har for nylig også hintet mod, at serien kunne slutte efter denne sæson, ligesom tvstationen FOX, der sender serien, har luftet samme idé.
– Vi håber ikke det er den sidste sæson, men hvis det er, så vil vi gøre det rigtigt, siger David Shore.
Hugh Laurie regner med at ville skrive og instruere tv og film når House-karrieren er slut, men for nu fokuserer han på rolle som Dr. House.
– Jeg er meget stolt af vores show. Jeg tror vi alle sammen er meget stolte af de afsnit vi laver lige nu og jeg håber folk nyder dem. Så lige nu kører vi på, siger Laurie.