Er Rob Lowe den nye Charlie Sheen?

Rob Lowe har mest gjort sig i drama-serier på tv. Han spillede Sam Seaborn i The West Wing, og senest en større rolle i Brothers & Sisters, som han forlod sidste år. Men derefter slog han sig på komikken med mindre rolle i komedieserien Parks And Recreation, hvor han stadig er med.
Men selvom Rob Lowe nok kunne være interesseret i hovedrollen i den mest sete komedieserie på amerikansk tv, er det en del forhindringer på vejen. For eksempel har Parks And Recreation  papir på Lowe ‘i flere år’ lyder det fra seriens producer Michael Schur til The Hollywood Reporter, så det kan spænde ben for det hele.
John Stamos, der spillede med i den klassiske 80’er serie Hænderne Fulde, (Full House) bliver også nævnt som en mulig erstatning for Charlie Sheen. Stamos har fået et stort comeback til tv med sin rolle i de sidste sæsoner af Skadestuen, der nu er lukket, og med sine gæste-optrædener i de nye afsnit af Glee.
Er det op til Charlie Sheen (det er det nok ikke) så bliver det dog Rob Lowe der skal overtage bowlingskjorter, khakifarvede shorts og en træls lillebror. For i et radiointerview i onsdags sagde Sheen, at har talt med Lowe og givet ham sin velsignelse til at tage over.
– Han er min ven, en fantastisk fyr og en meget dygtig skuespiller. Jeg håber han tager rollen og gør det pisse godt, for jeg bliver stadig betalt, sagde Sheen.