Her er skuespillerne i Matrix-bagmænds nye sci-fi serie

Lost-stjernen Naveen Andrews og Daryl Hannah er bare et par af navnene i den kommende Netflix-serie, Sense8, fra de to Wachowski-søskende bag The Matrix filmene. I alt har Netflix offientliggjort 14 navne fra rollelisten til serien, der oprindeligt skulle have debuteret på Netflix i år, men nu er udskudt til begyndelsen af 2015.
Foruden de to kendte navne, kan Sense 8 byde på Tuppence Middleton, som kan ses i den kommende Wachowski-film Jupiter Ascending, samt de to briter Aml Ameen og Freema Agyeman fra Doctor Who. Også Tena DesaeDoona Bae, Max Riemelt, Alfonso HerreraErendira Ibarra, Jamie ClaytonMiguel Silvestre og Terrence Mann er med i Sense8, skriver deadline.com.
Sense8 handler om 8 mennesker rundt om på jorden, der bliver påvirket af et dødsfald, som forener dem følelsesmæssigt. Selvom de 8 hovedpersoner er vidt forskellige steder, kan de tale sammen som om de var samme sted og de har alle sammen adgang til hinandens dybeste tanker og hemmeligheder.
Og som om det ikke var nok at slås med, sådan lidt ud af det blå, så skal de 8 samtidig kæmpe mod en ukendt organistion, der prøver at indfange dem for at slå dem ihjel, eller i det mindste skære lidt i dem, for at forså det telepatiske bånd de deler.
Sense8 skal indspilles i Chicago, San Fransisco, London, Mumbai, Berlin, Seoul, Mexico City, Nairobi og på Island og du kan se hele balladen på Netflix i begyndelsen af 2015.