Ethan Hawkes nye serie lukker før den kommer i gang

Tvkanalen Fox har været i fuld gang med at udvikle en ny actionserie, som skulle centreres om CIA-agenter.
Til hovedrollerne havde man allerede fået filmstjernen Ethan Hawke og Tom Sizemore, mens Elyes Gabel, Lina Esco og Megan Dodds også skulle være tilknyttet pilot-afsnittet.
Men allerede inden der kommer noget brugbart ud af anstrengelserne, så lukker Fox nu serien, og sender de fem skuespillere tilbage i arbejdsløshedskøen.
Årsagen skal angiveligt findes i Fox’s ønske om at køre serien i stilling til lancering midt på sæsonen, altså omkring nytår, hvor de faste serier holder pause. Derfor blev produktionen fremskudt og der fulgte ændringer i ideerne bag serien med. Men stationen var ikke tilfreds med resultatet efter folkene bag havde arbejdet med ‘Exit Strategy’, som serien er blevet døbt. Derfor har man nu helt valgt at lukke projektet, skriver Deadline.com.
Ethan Hawke kan dog ikke se frem til ferie på grund af den fallerede serie. Han har lige spillet hovedrollen i tvserien Moby Dick, og har yderligere to-tre film på plakaten i den kommende tid.
Også tvstationen ABC lukker en af deres nye serier. Den nye komedie Smothered har det til fælles med Exit Strategy, at den også bliver lukket før den rigtig kommer i gang. Smothered har også to tv-sværvægtere ombord i John C. Mcginley (Dr. Cox i Scrubs) og Marcia Gay Harden (Law & Order, Damages).