Ewan McGregor stjernen i ny HBO-serie

Man tager vist ikke munden for fuld ved at sige, at HBO har gjort lidt af et casting-scoop til deres nye serie The Corrections.
Det er nemlig lykkedes folkene bag den spritnye dramaserie at caste ingen ringere end Ewan McGregor (Trainspotting, Star Wars I, II og III, Big Fish) til en af de store roller i serien. Det skriver Deadline.com.
I sin tvserie debut skal den 40-årige skotske stjerne spille det mellemste af tre børn til seriens to hovedpersoner, et midaldrende par fra den amerikanske midtvest, hvis problemer man i serien følger fra omkring midt i det tyvende århundrede og frem til en skelsættende jul nær det nye årtusinde.
Til rollerne som ægteparret har HBO allerede castet store navne i form af Chris Cooper (American Beauty, Jarhead, Bourne Identity) og Dianne Wiest (Edward Saksehånd, I am Sam), så McGregor kommer i godt selskab.
McGregor skal som sagt spille det mellemste af i alt tre børn, en marxistisk akademiker ved navn Chip, der har mistet sin fastansættelse som lektor efter en affære med en studerende, og nu derfor arbejder for en litauisk gangster-boss, for hvem han hjælper med at svindle amerikanske investorer og pengemænd. Unægtelig lidt af et karriereskifte.
The Corrections er baseret på Jonathan Franzen’s kritikerroste bog af samme navn, og er endnu kun på pilotstadiet. Men der er på vanlig HBO-vis lagt i brændeovnen til en stor serie med et suverænt cast.