Få et glimt af Dawsons nye komedieserie!

Titelmelodien til serien Dawsons Creek er ikke sådan lige at komme af med. Det har fulgt James Van Der Beek siden serien lukkede i 2003, og den er sandelig også med i det her klip fra hans nye serie.
Siden Dawsons’ har Van Der Beek været med i nogle håndfulde mindre film, kortfilm og tvserier – mest kendt er nok serien One Tree Hill, og filmen Varsity Blues.
Nu er Dawson dog for alvor på vej tilbage. Til at begynde med skal han spille med i et afsnit af den populære politiserie Law & Order, hvor han skal spille en hårdt festende playboy.
Men vi får endnu mere at se til Van Der Beek efter nytår, når han er med i komedieserien Apartment 23. Serien er bestilt af tvkanalen ABC, og får efter planen premiere midt på sæsonen – altså tidligst til januar.
I Apartment 23 skal James Van Der Beek spille sig selv – eller i hvert fald en variation af sig selv. I serien er han gode venner med pigen, der bor i lejlighed nummer 23. Hun bruger det meste af sin tid på at finde nye roommates, som hun efterfølgende gør alt hvad hun kan for at drive til vanvid, så de flytter igen. Helst ved at stjæle deres penge eller sælge deres ting uden art få lov.
Den fidus er James Van Der Beek med på, og det er tydeligt, at han stadig bruger de gamle Dawsons Creek tricks når det gælder damerne!