Facebookspillet Farmville bliver lavet til tvserie af Rush Hour instruktør

Spillet Farmville bliver til en tvserie. Så meget er klart, efter Hollywood-instruktøren Brett Ratner har meldt ud, at han vil lave en serie baseret på spillet, der handler om at drive et virtuel landbrug.
Men hvad det hele skal handle om, er der ikke rigtig nogen meldinger om. Brett Ratner har instrueret de tre Rush Hour film og X-Men filmen The Last Stand, og han vil producere serien.
– Farmville er et af de mest spændende brands overhovedet i dag og dets muligheder for at krydse over i andre genrer er uendelige. Jeg er henrykt over at kunne udvide brandet med eksisterende fans og få fat i et helt nyt publikum, lyder det fra Brett Ratner i en pressemeddelelse.
Endnu har ingen tv-stationer bedt om førsteretten til at vise serien, der bliver udviklet af det Canadiske firma Six Eleven Media, sammen med folkene fra spilfirmaet Zynga, der har opfundet Farmville.
Det er umiddelbart svært at gennemskue hvad det er ved et spil, der simulerer arbejdet på et landbrug, der bare skriger på at blive lavet til en tvserie. Mens Brett Ratner finder på den rigtige ide, skal han lave en filmudgave af tegneserien om Herkules, der skal have Dwayne ‘The Rock’ Johnson i hovedrollen.