Falling Skies sæson 4 får premiere i dag

Den Steven Spielberg-producerede Sci-Fi serie følger menneskehedens krig mod væsner fra rummet, der vil overtage jorden og gøre mennesker til slaver. Falling Skies fortæller historien om historieprofessoren Tom, der bliver sat i spidsen for en gruppe frihedskæmpere i Boston, efter invasionen fra rummet.
I slutningen af sæson 3 bliver frihedskæmperen Tom Mason (Noah Wyle) genforenet med sin kone. Men deres unge datter er på rekordtid gået fra at være barn til på uforklarlig vis at blive en fuldvoksen kvinde. Derfor må Tom både bekæmpe fjenderne fra rumme og undersøge hvad der sket med hans datter.
I begyndelsen af sæson fire er Manson-klanen, og hvad der er tilbage af regimentet fra Massachusetts, lige uden Charleston hvor de tror de er i sikkerhed. Men pludselig bliver de bliver angrebet af en ny krigsmaskine, der ikke ligner noget, de har set før.
Du kan se Falling Skies på TNT og på Cmore Play. Sæson 4 af Falling Skies bliver sendt 21.55 hver torsdag på TNT, som senere på året også vil sende den femte og sidste sæson af Falling Skies.