Family Guy er Ricky Gervais favoritserie

Family Guy er fuld af grov humor, skøre plots og referencer til virkelighedens verden. Og det er noget, der falder i komikerens Ricky Gervais smag.
Så er det da heldigt, at netop Gervais har fået tilbud om at være med i Family Guy, hvor han skal spille en rolle som talende Delfin i den kommende sæson af serien. Han var ikke svær at overtale for Family Guy bagmand Seth McFarlane.
– Family Guy er min favorit-serie i øjeblikket. Jeg ser to afsnit hver aften og jeg er en smule besat, siger Gervais til hjemmesiden Female First og fortsætter:
– Seth MacFarlane ringede til mig ud af det blå for at fortælle, at han var stor fan af mig – det var fantastisk, siger Gervais.
Ricky Gervais skal spille Delfinen Billy Flinn, som skal bo hos familien Griffin i et kommende afsnit af Family Guy. Afsnittet med Gervais kommer til at hedde Be Careful What You Fish For, og er en del af Family Guys 10. sæson.
Besøget hos Family Guy er ikke den første gang Gervais kaster sig over animeret tv. Han har både været med i, og skrevet et afsnit til, The Simpsons, ligesom han har pæn succes med sin egen animerede serie The Ricky Gervais Show.