Felicity Huffman: Slutningen på Desperate Housewives skræmmer mig

Felicity Huffman har spillet rollen som Lynette Scavo i Desperate Housewives siden 2004. Det er stadig usikkert om serien kommer tilbage med endnu en sæson efter sommerferien. Og det skræmmer den rutinerede skuespillerinde.
– Det skræmmer mig noget så eftertrykkeligt. Folk identificerer dig i så høj fra med en rolle du har spillet så længe, så det er næsten umuligt at finde arbejde i lang tid bagefter, forklarer Felicity Huffman til magasinet Stylist.
Desperate Housewives er i gang med sæson otte, og det er kun de færreste serie der holder så længe. Så Huffman er klar over at serien kører på lånt tid.
-Det er meget få serier der holder så længe. Det føles næsten uvirkeligt at være en del af det. Alle håber på at vinde i lotteriet, jeg har det lidt som om jeg har vundet otte år i træk, siger Huffman.
Men tiden efter serien skræmmer hende, for hun har set eksempler på succesfulde serieskuespillere, der har svært ved at holde liv i karrieren efter deres ikoniske roller slutter.
– Skuespillere kommer næsten i en slags skuespiller-fængsel efter en lang serie. Jeg kan næsten se en vej foran mig der er overfyldt med glemte tvstjerner. Jeg håber ikke jeg bliver en af dem, men jeg er nødt til at gå ud fra, at det bliver jeg, siger Felicity Huffman om udsigten til at opgive rollen i Desperate Housewives.