Felicity-varulv siger ja-tak til ubåds-rolle

Scott Speedman blev først kendt for sin rolle som Ben Covington, der i flere omgange havde et kompliceret forhold til Keri Russells rolle som Felicity, i dramaserien af samme navn. Siden har den 37-årige skuepiller været varulv på det store lærred i to af filmene i Underworld-serien.
Men nu vender Speedman tilbage til tv, i den nye drama serie Last Resort.
Last Resort handler om besætningen på en atom-udbåd, der må flygte fra retsforfølgelse af militæret, fordi de nægter at affyre deres atommare missiler i en presset situation. Speedman skal spille rollen som Sam Kendal, der er ubådens næstkommanderende, skriver tvguide.com.
Ubådens besætning sætter kurs mod en mindre NATO-base, hvor de erklærer sig for verdens mindste atomvåbenførende nation.
Det er Shawn Ryan, som skabte den meget roste serie The Shield, der producerer Last Resort, og han har også været med til at skrive det første afsnit.
Den franske skuespillerinde Camille de Pazzis skal også være med i Last Resort. Hun har primært lavet fransk tv, og i Last resort skal hun skal spille en europæisk forsker, der arbejder på den NATO-base, som ubådens mandskab overtager.
Skuespillerinden Atumn Reeser, kendt fra teenage-dramet The OC, og Andre Braugher har allerede sagt ja til at være med i Last Resort, der bliver udviklet på tvstationen ABC.