Forbrydelsen lukker og slukker før tid

Den amerikanske genindspilning af dramaserien Forbrydelsen er blevet lukket efter slutningen på sæson 2.
The Killing havde Mireille Enos i Sofie Gråbøls rolle som den kvindelige politibetjent, som skal opklare mordet på en ung pige, der i The Killing havde navnet Rosie Larsen.
– Efter megen overvejelse har vi taget den svære beslutning ikke at forlænge The Killing med en tredje sæson, lyder det fra tvkanalen AMC, der har lavet serien.
The Killing nød stor succes i sin første sæson, men kom så i modvind, da man valgte at lade mordet på Rosie Larsen vare både første og anden sæson, mens seerne følte de var blevet lovet en opklaring på forbrydelsen i den første sæson.
Den danske Forbrydelsen vil stadig vende tilbage med en tredje sæson på DR, med Sofie Gråbøl tilbage i den islandske sweater. Det sker formodentlig i løbet af efteråret 2012.
Måske betyder aflysningen af The Killing ikke døden for serien. Produktionsselskabet bag serien forsøger nu at finde en anden tvkanal, som vil vise en ny sæson af serien. Det kan dog vise sig svært at finde med det lidt blakkede ry serien fik i udgangen af sæson 1.